Produk

  • PV3700 Geter Plate Fitness Equipment Kabèh Platform Fitness Power

    PV3700 Geter Plate Fitness Equipment Kabèh Platform Fitness Power

    Kita nyiyapake sistem latihan berwibawa lan ilmiah bebarengan karo institusi fitness profesional, lan menehi solusi sing beda kanggo pangguna profesional lan amatir.G-PATE bisa nggawe efek latihan maksimal sajrone wektu latihan minimal lan ngrampungake konflik antarane wektu, papan lan perencanaan latihan kanthi sampurna.Kanthi konsep Free My Body, G-PLATE nyukupi kabutuhan macem-macem klompok umur lan ngidini dheweke bisa ngrampungake rencana latihan kanthi efektif lan nyaman.
  • CPB101 Chest Press Selectorized Peralatan Gym Komersial

    CPB101 Chest Press Selectorized Peralatan Gym Komersial

    Sunsforce CPB101 Chest Press nyedhiyakake kinerja olahraga sing kuat lan nyaman.Kanthi titik lan kursi sing bisa diatur, mesin iki cocog kanggo mbangun lan nyepetake klompok otot awak ndhuwur kanthi cara sing gampang.Desain ergonomis, menehi pengalaman sing nyenengake sajrone latihan.
  • CPB103 Pulldown / Lenggah Row Gym Strength Machine Training

    CPB103 Pulldown / Lenggah Row Gym Strength Machine Training

    Sunsforce CPB103 Pulldown / Seated Row minangka produk khusus sing utamane ngleksanani latissimus dorsi lan mbantu ngleksanani deltoid lan biceps.Ngadopsi bahan premium, rod guilding baja diameter 20mm lan kabel konfigurasi kabel terdampar diameter 6mm digunakake kanggo menehi stabilitas lan panggunaan sing tahan suwe.
  • CPB105 Pec Fly / Rear Delt Commercial Gym Workout Equipment

    CPB105 Pec Fly / Rear Delt Commercial Gym Workout Equipment

    Sunsforce CPB105 Pec Fly/ Rear Delt minangka produk eksklusif sing utamane nglatih pectoralis major, latissimus dorsi, lan mbantu ngleksanani otot deltoid.Sawise nyetel posisi wiwitan lan milih bobot sing cocog, olahragawan bisa entuk olah raga sing efektif saka otot dada, otot punggung, lan kekuatan lengen liwat adduksi lan penculikan lengen.