ad_index_img

Tumpukan bobot ngidini sawetara pangguna olahraga bebarengan.Narik mudhun, tarik dawa, triceps push mudhun lan luwes hi / lo katrol.Pad alus ing bangku nggunakake teknologi khusus kanggo nyedhiyani support gedhe lan comfort sak olahraga.
Aksesoris GYM
ad_index_img

Aksesoris GYM

T04 ora nggunakake piring nimbang, lan desain iki ndadekake peralatan luwih aman lan luwih gampang kanggo nggunakake, saéngga exercisers kanggo nemu hearty latihan kekuatan free.