PE409 9-Stack Commercial mobile Gymfree mesin olahraga tumpukan bobot

Katrangan singkat:

Tumpukan Bobot Standar: 8*96 kg/8*212 lbs
Tumpukan Bobot Opsional: 8*123 kg/8*271 lbs
Ukuran Dirakit: 618X330X237 cm
Bobot Net (tanpa tumpukan bobot): 704 kg


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Tumpukan Bobot Standar: 8*96 kg/8*212 lbs
Tumpukan Bobot Opsional: 8*123 kg/8*271 lbs
Ukuran Dirakit: 618X330X237 cm
Bobot Net (tanpa tumpukan bobot): 704 kg

Fitur:

PE (2)

● Special Multi-lapisan Foaming Material

Upholstery nyaman, awet lan tahan lama tanpa ambruk.Penampilan apik kanthi kualitas bantal kursi mobil.Anti-kringet lan Antibakteri.

PE (8)

● Bantalan

Bantalan ukuran gedhe bisa njamin stabilitas rotasi sing luwih apik, nambah stabilitas latihan lan duwe wektu urip sing luwih suwe.

7

● Painting lan babar pisan

Saben weld lan nglereni laser individu dicenthang kanggo nggenepi lan flawlessness.Sawise lukisan, saben bagean dipriksa maneh kanggo rampung.Kabeh paket ngalami pemeriksaan kualitas lengkap pungkasan sadurunge dikirim.

PE (5)

● Foundation Anti-Skid

Nganggo dhasar karet anti-selip kualitas dhuwur kanggo nyedhiyakake safety.

PE (6)

● Precise Machined Pulley

Nganggo pulley pangolahan mesin kanggo nyedhiyakake kinerja lan daya tahan sing luwih apik.Iku uga ndadekake dalan saka gerakan Gamelan.Priksa manawa otot inti olahraga kanthi tepat nalika nyuda resiko ciloko.

PE (7)

● Kabel

Kabel kita tekan 400.000 kaping nggunakake normal tanpa break, kang 4 kaping awet saka kabel biasa.Garansi 2 taun ing panggunaan normal.Iki banget nyuda panggantos lan ngirit biaya.

● Tumpukan bobot ngidini sawetara pangguna olahraga bebarengan.
● Narik mudhun, tarik dawa, triceps push mudhun lan luwes hi / lo katrol.
● Pad alus ing bangku nggunakake teknologi khusus kanggo nyedhiyani support gedhe lan comfort sak olahraga.
● Desain Unilateral ngidini latihan siji utawa dual-lengan.Space efisien lan bisa dipindhah.
● Frame Description Kaki karet standar nglindhungi dhasar pigura lan nyegah mesin saka slipping.
● Saben pigura nampa lapisan jas wêdakakêna elektrostatik kanggo mesthekake adhesion maksimum lan kekiatan.
● 11-gauge pigura baja njamin integritas struktural maksimum.
● Genggeman ukuran super nyuda tekanan nalika menet.
● pigura tameng alloy aluminium kuwat lan awet.
● Desain struktur sing bisa dipisahake kanggo kemasan lan transportasi sing gampang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan