PE

  • PE101 Chest Press Peralatan Gym kualitas dhuwur

    PE101 Chest Press Peralatan Gym kualitas dhuwur

    Sunsforce PE101 Chest Press nyedhiyakake kinerja olahraga sing kuat lan nyaman.Kanthi titik lan kursi sing bisa diatur, mesin iki cocog kanggo mbangun lan nyepetake klompok otot awak ndhuwur kanthi cara sing gampang.Desain ergonomis, menehi pengalaman sing nyenengake sajrone latihan.
  • PE102 Bahu Press Peralatan Gym Komersial Profesional

    PE102 Bahu Press Peralatan Gym Komersial Profesional

    Mesin penet bahu sing lungguh utamane digunakake kanggo ngleksanani deltoid, oblique, otot dada ndhuwur, lengen lan triceps.Otot iki biasane bisa dileksanakake kanthi dumbbells lan barbell push-ups, nanging kanggo pemula, latihan dumbbell lan barbell minangka latihan gratis lan ora gampang dikuasai.Ngleksanani kanthi bantuan pushers Pundhak sing lungguh iku prasaja, gampang dikuasai, lan ora mbutuhake akeh gaweyan kanggo nyetabilake awak, supaya sampeyan bisa luwih fokus ing stimulasi otot lan nyegah karusakan ligamen otot sing disebabake dening postur sing salah.
  • PE104 Narik mudhun Fitness Strength Machine Equipment

    PE104 Narik mudhun Fitness Strength Machine Equipment

    Iki minangka produk khusus sing utamane ngleksanani latissimus dorsi lan mbantu ngleksanani deltoid lan biceps.Sawise olahragawan milih bobot lan dhuwur saka bantalan sikil sing cocog, punggung, pundhak, lan lengen bisa dileksanakake kanthi efektif kanthi narik gagang.
  • PE105 Dip / Chin Assistant Top Quality Hot sade Fitness Equipment

    PE105 Dip / Chin Assistant Top Quality Hot sade Fitness Equipment

    Kanggo ngleksanani latissimus dorsi, triceps, lan mbantu ngleksanani biceps, deltoids, lan serratus anterior dual-fungsi produk.Sawise olah raga milih bobot sing cocog, dheweke bisa ngleksanani otot punggung lan sikil ndhuwur kanthi efektif liwat pull-up utawa fleksi lan ekstensi lengen bar paralel.