HPA

  • HPA101 Bench Press

    HPA101 Bench Press

    Sunsforce Light Commerical Series HPA101 Bench Press nyedhiyakake versatility sing dibutuhake kanggo mbangun kekuatan lengkap kanthi nyaman ing ruang tamu sampeyan dhewe.Uprights luwes dirancang supaya kompatibel karo barbel pitu-kaki (ora klebu) lan bisa diowahi kanggo pas karo pigura lan gaya ngangkat.Lengen spotting sing bisa diatur nyedhiyakake safety lan dhukungan sing dibutuhake sajrone latihan, dadi gampang lan aman kanggo olahraga saka omah.
  • HPA104 FID Bangku

    HPA104 FID Bangku

    Sunsforce Light Commerical Series HPA104 FID Bench punika kategori anjog FID (flat / miring / nolak) bench ing pasar.Gawe gym garasi menyang tingkat sabanjure kanthi bangku tugas abot sing nggabungake penak, fleksibilitas, lan kepenak.Becik kanggo panggunaan komersial ing omah lan entheng, bangku iki cocog kanggo rutinitas olahraga.
  • HPA104JX PEC/FLY LAMPIRAN

    HPA104JX PEC/FLY LAMPIRAN

    Sunsforce Light Commerical Series HPA104JX PEC/FLY ATTACHMENT minangka lampiran sing digunakake ing HPA104 FID Bench.
    Alat isolasi pektoral, "Aksesori iki dijamin nambah ukuran lan wujud ing dada lan deltoid" Mung salah sawijining mesin pec-fly paling apik sing wis digawe.Sampeyan bakal ngrasakake prabédan lan aktivasi otot ing rep banget pisanan.
    Bobot lan Bangku ora kalebu aksesoris.
  • HPA104TT LEG/PREACHER Curl Lampiran

    HPA104TT LEG/PREACHER Curl Lampiran

    Sunsforce Light Commerical Series HPA104TT LEG/PREACHER CURL ATTACHMENT minangka lampiran sing digunakake ing HPA104 FID Bench.
    Latihan quadriceps lan hamstring liwat gerakan lan kenyamanan sing tepat.Minangka salah siji sing paling populer Leg Extension lan Leg Curl Aksesoris, HPA104TT dirancang kanggo nyedhiyani sawetara pas gerakan lan comfort, kang didol dhewe.
    Bobot lan Bangku ora kalebu aksesoris.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3