CPB306 Glute Extension Commercial Fitness Equipment Bodybuilding Machine

Katrangan singkat:

Sunsforce CPB 306 Glute extension hlps mbangun otot glute. Desain dobel sing unik, njaga banyu lan aksesoris sampeyan ing lengen.Platform dhasar sing gedhe nyedhiyakake stabilitas lan ngidini macem-macem gerakan.Gulung dhukungan abdominal sing bisa diatur njamin posisi olahraga sing bener lan tekanan bali minimal.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Tumpukan Bobot Standar: 71kg / 156lbs
Tumpukan Bobot Opsional: 95kg / 210lbs
Diklumpukake Dimensi: 1290 * 1080 * 1590mm
Bobot Net: 140kg

Fitur:

8

● Grips HDR

Super-ukuran HDR digawe grip kanggo nyaman lan tahan lama

5

● Desain Jerman Top Shield

Tameng ndhuwur ABS dirancang Jerman digawe dening teknologi siji dijupuk karo kateguhan lan impact dhuwur.

9

● Upholsteri

Bantalan busa polimer kualitas premium kanthi PU premium kanggo kenyamanan lan daya tahan maksimal.
Desain apik gayane ergonomis, pinggiran sing lancar lan penampilan sing menarik

6

● 20mm Panuntun Rod

Nggunakake rod panuntun diameter 20mm, nyedhiyakake stabilitas lan panggunaan sing tahan suwe

dfsfds

● Precise Machined Pulley

Dibandhingake karo katrol umum, katrol kita ditambahake pangolahan mesin liyane.Dadi katrol kita duwe kinerja lan daya tahan sing luwih apik lan dalan gerakan sing luwih lancar.

cpb101 (4)

● Kabel

6mm diameteripun kabel konfigurasi kabel terdampar digunakake, luwih saka 1000kg kekuatan tarik, 100.000 kaping tanpa break ing testing kinerja siklus.

4

● Frame Utama

3mm Premium pigura baja karbon karo lingkungan loropaken lukisan.provides privasi lan safety.The struktur karo pigura baja nggawe perakitan luwih gampang.Diposaken lan panggantos dadi trep banget.

● Platform dhasar gedhe nyedhiyakake stabilitas lan mbisakake macem-macem gerakan
● Gulung dhukungan weteng sing bisa diatur njamin posisi olahraga sing bener lan tekanan bali minimal
● Gerakan curvilinear nyurung latihan gluteal lengkap
● imbuhan tambahan kanggo gain bobot cilik
● Stang gedhe nambah stabilitas lan dhukungan
● Titik pangsi mikro-luwes unik nawakake posisi sing tepat kanggo pangguna sing beda-beda
● Desain apik gayane ergonomis, pinggiran alus lan katon apik
● Dilengkapi kaki stabil profesional kanggo safety
● Desain apik gayane ergonomis, pinggiran alus lan katon apik
● Superior prewangan lan katrol nyedhiyani kekuatan , kekiatan, Gamelan lan noiselessness
● desain struktur kapisah kanggo packaging gampang lan transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan