Panggunaan Komersial

  • CTC60-T Ellpitical Commerical Fitness Cross Trainer 10.1″ Layar Tutul

    CTC60-T Ellpitical Commerical Fitness Cross Trainer 10.1″ Layar Tutul

    Pancen simulasi trek gerakan elips, awak ayun luwih akeh, gerakan luwih aman, mlaku kanthi karsa, lan mlaku tanpa kendhat.Konsep desain unik Sunsforce elips, ngenggoni paten desain global lan macem-macem paten struktural.Struktur unik sing luar biasa, Kabeh desain lan investasi njamin pengalaman sing lancar sajrone gerakan, lintasan lancar, ora ana istirahat.
  • CLC550-T StairTrainer Professional Gym Fitness Mesin Climbing

    CLC550-T StairTrainer Professional Gym Fitness Mesin Climbing

    AI3 StairTrainer asalé saka desain unik kita, lan terus inovasi lan dandan wis mesthekake yen pendaki ing baris produk cardio wis dadi Piece dipercaya saka peralatan ing fasilitas fitness saindhenging donya.Gerakan sing lancar, treads langkah gedhe lan macem-macem opsi kacepetan nggawe atraktif lan tantangan kanggo olahraga
    Kanthi safety lan daya tahan sing ora ana tandhingane, mesin tangga minangka pusat gerakan HITT.Nalika wektune ngaso, mesin bisa mandheg mung kanthi nyelehake sikil loro ing pedal.Sawetara fitur desain sing canggih nggawe saben latihan luwih nyaman tinimbang sadurunge, lan pangopènan luwih gampang lan luwih cepet.
  • CMC580-T Treadmill 21.5″ Layar Tutul Gym Kelas Komersial Fintess

    CMC580-T Treadmill 21.5″ Layar Tutul Gym Kelas Komersial Fintess

    Treadmill dudu barang anyar, kaya latihan mlaku.Treadmill kita kudu luwih kuwat, saengga nduweni struktur sakabèhé sing luwih mantep.Nggawe mlaku luwih cocog kanggo gagasan lan kabutuhan saben wong.
    Dikenal manawa segitiga minangka tokoh paling stabil ing geometri.Desain treadmill komersial kita diilhami dening iki, amarga stabilitas lan kahanan sing durung mesthi, ana kemungkinan tanpa wates, lan sing paling penting sing dibutuhake produk fitness yaiku kemungkinan tanpa wates.
  • Mesin Latihan Kardio Komersial CBL60-T Upright Bike

    Mesin Latihan Kardio Komersial CBL60-T Upright Bike

    Sepeda tegak AI3 sing tenang lan stabil ndadekake sampeyan luwih cedhak karo sepedaan dalan.Numpak kaya mancal standar, mancal kutha utawa mancal balap, ngidini sampeyan mbangun otot sikil lan pinggul kanthi cara sing nyenengake lan efektif.Sepeda tegak kita cocok kanggo panggunaan profesional lan omah amarga ukuran kompak lan teknologi canggih.
    Ana sing seneng mlaku, ana sing seneng nunggang.Saben uwong duwe katresnan dhewe kanggo olahraga.Dadi klub kudu dilengkapi macem-macem peralatan, nanging tingkat panggunaan ora dhuwur.Liwat tuntunan saka rencana pawulangan, anggota bisa nyoba liyane saka fun mlaku lan olahraga mancal.Sampeyan malah bisa nggabungake formulir latihan liyane, kayata pawulangan klompok online lan kompetisi tim.Mancal mujur ora peralatan perlu kanggo latihan pribadi, nanging komponen penting saka kurikulum pinter.Iku bakal muter peran penting ing klub.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3