CMC580-T Treadmill 21.5″ Layar Tutul Gym Kelas Komersial Fintess

Katrangan singkat:

Treadmill dudu barang anyar, kaya latihan mlaku.Treadmill kita kudu luwih kuwat, saengga nduweni struktur sakabèhé sing luwih mantep.Nggawe mlaku luwih cocog kanggo gagasan lan kabutuhan saben wong.
Dikenal manawa segitiga minangka tokoh paling stabil ing geometri.Desain treadmill komersial kita diilhami dening iki, amarga stabilitas lan kahanan sing durung mesthi, ana kemungkinan tanpa wates, lan sing paling penting sing dibutuhake produk fitness yaiku kemungkinan tanpa wates.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1. Desain Panglipur
Kegedhen Running Deck
580 × 1600mm Mlaku Area

CMC580 (1)

Nyaman Mlaku Dhuwur
Dhuwur mlaku saka platform mlaku luwih murah tinimbang platform mlaku normal 30 ~ 40mm

CMC580 (2)

Pegangan Ergonomis
Bahan TPR cetakan injeksi kaping pindho, alus kanggo tutul

1.DESIGN NYAMAN-3

Kolom Triangular
Unit luwih stabil sajrone mlaku
Sidebar Introversion
Strip sisih dirancang kanthi ngiringake mlebu.Sikil luwih gampang ngadeg, Tansah keseimbangan awak, luwih aman
Mlaku lancar
nggawa pangguna pengalaman mlaku sing unggul lan fleksibel

CMC580T01

2. Kinerja
Kacepetan
Kacepetan paling cepet bisa tekan 24km / h, Nyedhiyani Gamelan, konsisten, pengalaman olahraga alam
Motor Kinerja Dhuwur
Motor presisi AC 3.0 kW sing efisien kanthi kecepatan paling dhuwur 24km / jam kanggo pengalaman olahraga sing lancar, konsisten lan alami.
Maintenance Free Running Deck
Desain bebas pangopènan kanthi sabuk sing mlaku, ora perlu pelumasan
Layar Smart HD
Layar 1080P 21.5inch, kaca tempered, kekuatan dhuwur, resistance dhuwur, layar gedhe nggawa sampeyan perasaan sing ana ing kono

CMC580T06 CMC580T05 CMC580T04

Spesifikasi:

Tipe Konsol: 21.5" Layar Tutul
Kacepetan / miring: 0-24 KM / H / 0-15% miring otomatis
Sistem Penggerak: Motor AC 3.0 KW kanthi drive MAX 4.5 HP
Lumahing mlaku: 580 × 1600mm
Ukuran Dirakit: 2220 × 910 × 1600mm
Bobot Net: 240 kg
Bobot pangguna maksimal: 180 kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan