Mesin Latihan Kardio Komersial CBL60-T Upright Bike

Katrangan singkat:

Sepeda tegak AI3 sing tenang lan stabil ndadekake sampeyan luwih cedhak karo sepedaan dalan.Numpak kaya mancal standar, mancal kutha utawa mancal balap, ngidini sampeyan mbangun otot sikil lan pinggul kanthi cara sing nyenengake lan efektif.Sepeda tegak kita cocok kanggo panggunaan profesional lan omah amarga ukuran kompak lan teknologi canggih.
Ana sing seneng mlaku, ana sing seneng nunggang.Saben uwong duwe katresnan dhewe kanggo olahraga.Dadi klub kudu dilengkapi macem-macem peralatan, nanging tingkat panggunaan ora dhuwur.Liwat tuntunan saka rencana pawulangan, anggota bisa nyoba liyane saka fun mlaku lan olahraga mancal.Sampeyan malah bisa nggabungake formulir latihan liyane, kayata pawulangan klompok online lan kompetisi tim.Mancal mujur ora peralatan perlu kanggo latihan pribadi, nanging komponen penting saka kurikulum pinter.Iku bakal muter peran penting ing klub.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1. Gampang Nyetel Dhuwur Kursi
14-imbuhan kursi, ngalih imbuhan dumunung ing ngisor jog.Luwih gampang diatur, dhuwur jog bisa gampang diatur sanajan sampeyan lagi numpak.

1

Multi-posisi Olahraga Handrail
Desain miturut postur latihan sing beda;Nggawe postur latihan luwih maneka warna lan nyaman.

60t

Tombol Handrail
Desain ergonomis sing cocog
Gampang kanggo nyetel sandaran tangan
Gampang kanggo nyetel

Layar Smart HD / Layar LED, luwih opsional
Layar 1080P, kaca tempered, kekuatan dhuwur, resistensi dhuwur, layar gedhe nggawa sampeyan perasaan sing ana ing kono.

Sabuk Drive
Sistem penggerak sabuk sing dirancang saka sudut pandang pangguna sepi lan nyaman, nggawe kebugaran sampeyan luwih santai.

Sudut Crank Cukup
Crank lan pedal nempel ing awak piranti.Nggawa sampeyan pengalaman nunggang nyata.

3

Spesifikasi:

Tipe Konsol: Layar Tutul 10.1".
Tingkat resistance: 1-25
Ukuran Dirakit: 1200 × 5000 × 1450mm
Bobot pangguna maksimal: 180 kg
Bobot reged Net: 75kgs
Bobot reged: 95 kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan