Kardio

  • PV3700 Geter Plate Fitness Equipment Kabèh Platform Fitness Power

    PV3700 Geter Plate Fitness Equipment Kabèh Platform Fitness Power

    Kita nyiyapake sistem latihan berwibawa lan ilmiah bebarengan karo institusi fitness profesional, lan menehi solusi sing beda kanggo pangguna profesional lan amatir.G-PATE bisa nggawe efek latihan maksimal sajrone wektu latihan minimal lan ngrampungake konflik antarane wektu, papan lan perencanaan latihan kanthi sampurna.Kanthi konsep Free My Body, G-PLATE nyukupi kabutuhan macem-macem klompok saka macem-macem umur lan ngidini dheweke bisa ngrampungake rencana latihan kanthi efektif lan nyaman.
  • CTC60-T Ellpitical Commerical Fitness Cross Trainer 10.1″ Layar Tutul

    CTC60-T Ellpitical Commerical Fitness Cross Trainer 10.1″ Layar Tutul

    Pancen simulasi trek gerakan elips, awak ayun luwih akeh, gerakan luwih aman, mlaku kanthi karsa, lan mlaku tanpa kendhat.Konsep desain unik Sunsforce elips, ngenggoni paten desain global lan macem-macem paten struktural.Struktur unik sing luar biasa, Kabeh desain lan investasi njamin pengalaman sing lancar sajrone gerakan, lintasan lancar, ora ana istirahat.
  • CLC550-T StairTrainer Professional Gym Fitness Mesin Climbing

    CLC550-T StairTrainer Professional Gym Fitness Mesin Climbing

    AI3 StairTrainer asalé saka desain unik kita, lan terus inovasi lan dandan wis mesthekake yen pendaki ing baris produk cardio wis dadi Piece dipercaya saka peralatan ing fasilitas fitness saindhenging donya.Gerakan sing lancar, treads langkah gedhe lan macem-macem opsi kacepetan nggawe atraktif lan tantangan kanggo olahraga
    Kanthi safety lan daya tahan sing ora ana tandhingane, mesin tangga minangka pusat gerakan HITT.Nalika wektune ngaso, mesin bisa mandheg mung kanthi nyelehake sikil loro ing pedal.Sawetara fitur desain sing canggih nggawe saben latihan luwih nyaman tinimbang sadurunge, lan pangopènan luwih gampang lan luwih cepet.
  • CMC580-T Treadmill 21.5″ Layar Tutul Gym Kelas Komersial Fintess

    CMC580-T Treadmill 21.5″ Layar Tutul Gym Kelas Komersial Fintess

    Treadmill dudu barang anyar, kaya latihan mlaku.Treadmill kita kudu luwih kuwat, saengga nduweni struktur sakabèhé sing luwih mantep.Nggawe mlaku luwih cocog kanggo gagasan lan kabutuhan saben wong.
    Dikenal manawa segitiga minangka tokoh paling stabil ing geometri.Desain treadmill komersial kita diilhami dening iki, amarga stabilitas lan kahanan sing durung mesthi, ana kemungkinan tanpa wates, lan sing paling penting sing dibutuhake produk fitness yaiku kemungkinan tanpa wates.