PV3700 Geter Plate Fitness Equipment Kabèh Platform Fitness Power

Katrangan singkat:

Kita nyiyapake sistem latihan berwibawa lan ilmiah bebarengan karo institusi fitness profesional, lan menehi solusi sing beda kanggo pangguna profesional lan amatir.G-PATE bisa nggawe efek latihan maksimal sajrone wektu latihan minimal lan ngrampungake konflik antarane wektu, papan lan perencanaan latihan kanthi sampurna.Kanthi konsep Free My Body, G-PLATE nyukupi kabutuhan macem-macem klompok saka macem-macem umur lan ngidini dheweke bisa ngrampungake rencana latihan kanthi efektif lan nyaman.


Detail Produk

Tag produk

Mujudake impen fitness sampeyan

Mung ing 3-5 menit, G-PLATE nyedhiyakake pemanasan sing gampang lan nyaman kanggo para pemain golf lan amatir lan ndadekake dheweke entuk status kompetitif sing paling apik.

g-plate (1) g-plate (3)

Disertifikasi kanthi akeh lan diakoni

Keuntungan saka latihan getaran frekuensi dhuwur wis ditampilake sacara ekstensif ing akademisi internasional, lan kanthi cepet dipromosikan lan ditampa ing lapangan profesional lan sipil.Kabeh pangguna kalebu pemain golf top, pemain NBA, binaragawan, atlit, kelompok kerja tekanan tinggi lan kelompok rehabilitasi entuk dandan sing signifikan ing keseimbangan, kekuatan mbledhos, keluwesan, sirkulasi awak lan sclerotin liwat latihan getaran kabeh awak.

g-plate (4)

Layar Tutul G-Plae

Sifat 1: frekuensi(Hz)

Frekuensi nuduhake jumlah kaping geter per detik, wiwit saka 25 Hz nganti 55 Hz.Sampeyan bisa milih mode cepet utawa mode Hz.

Sifat 2: amplitudo (mm)
Amplitudo nuduhake jarak geter saka piring, ing unit mm.kabeh model sing dirancang karo dhuwur / setelan amplitudo kurang kanggo nyedhiyani percepatan gravitasi beda pas tingkat latihan beda lan mode.

Properti 3: wektu (s)
Sampeyan bisa nyetel wektu olahraga miturut kabutuhan utawa milih program miturut bobot sampeyan.

g-plat (7) g-plat (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan