CTC60-T Ellpitical Commerical Fitness Cross Trainer 10.1″ Layar Tutul

Katrangan singkat:

Pancen simulasi trek gerakan elips, awak ayun luwih akeh, gerakan luwih aman, mlaku kanthi karsa, lan mlaku tanpa kendhat.Konsep desain unik Sunsforce elips, ngenggoni paten desain global lan macem-macem paten struktural.Struktur unik sing luar biasa, Kabeh desain lan investasi njamin pengalaman sing lancar sajrone gerakan, lintasan lancar, ora ana istirahat.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1. Jarak Pedal Cukup
Miturut analisis akeh wong, jarak pedal 6.4cm dirancang sawise analisis.

CTC60T06

2. Smart Step Depth Adjustment
Ngatur ambane sikil kanthi otomatis miturut rencana latihan, Cocog kanggo macem-macem cara latihan.

rincian (5)

3. Smart Stride Imbuhan
Miturut beda dhuwur saka pelatih, dawa stride otomatis cocog, lan stride
sawetara imbuhan punika 48,1-63,7 cm.

CTC60T08
4. Ergonomis Track karo mode beda

CTC60T09

5. Multi-posisi Handrail
Dirancang kanggo macem-macem cara latihan lan dhuwur pelatih.Nggawe postur latihan luwih maneka warna lan nyaman.

CTC60T10

6. Gedhe Pedal
Miturut data populasi sing beda-beda, gunakake bahan karet sing nyaman, nggawe gerakan sampeyan luwih nyaman.

CTC60T01

7. Roda Bantalan
Tekanan kualitas dhuwur - roda bantalan, trep kanggo gerakan lan pangopènan mesin.

CTC60T02
8. Trek Gamelan
Lintasan lancar, ora ana break.
76 bantalan, 3 motor khusus, Proses manufaktur uga tundhuk kontrol kualitas sing ketat

9. Low Noise
Swara Gamelan lan kurang ing tekanan bobot beda

10. Awak nerangake karo iPad / slot telpon seluler
Olahraga ora kantun informasi penting

CTC60T03

11. Siji tombol kanggo nyetel jangkah
Papat mode olahraga kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan

AI-11.

Spesifikasi:

Ukuran: 2120 * 790 * 1680 mm
Bobot Panganggo Maks: 180KGS
Panggonan Asal: Shandong, China
Jeneng merek: SUNSFORCE
Aplikasi: Universal
Jeneng produk: AI5 ELLIPTICAL MACHINE
Layar Konsol: 10.1" Layar Tutul
Tingkat Resistance: 1-25
Kelas Stride: 1-10
Langkah Depth Grade: 1-15
Jarak Pusat Pedal: 230mm
Program Mandiri / Prasetel: 7
Kebutuhan Daya: AC 100V~240V 50/60Hz
Bobot Net/Bobot Bruto: 212/296KG 210/294KG
Lipat: NO
Jembar: 50cm lan ndhuwur
Mode: jinis ngasilake dhewe
Tipe Penggerak: Penggerak roda ngarep
Metode: Listrik
Bahan: Baja
Sawise-sales Service Disedhiyakake: YES
is_customized: Ya
Jenis Kelamin: Unisex


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan